SVG leden

Branche-organisatie Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG)

SVGBent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Vind de SVG specialist bij u in de buurt!

Vakmanschap

De bijna tachtig SVG-detaillisten hebben een passie voor alles wat te maken heeft met vuur in en om het huis. Zij moeten voldoen aan strenge eisen. Door regelmatige controles ziet het SVG erop toe dat leden en hun personeel ook kwalitatief up-to-date blijven. De markt van haarden en kachels verandert. Om op de hoogte te blijven, nemen de leden regelmatig deel aan opfriscursussen.

Verantwoordelijkheid

De SVG-detaillist neemt altijd de verantwoordelijkheid voor de installatie van de door u gekochte haard of kachel. Die verantwoordelijkheid strekt zich uit over het gehele proces: van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over een haard of kachel die u bij een SVG-detaillist hebt gekocht? Dan kunt u uw zaak aanhangig maken bij de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming. De commissie buigt zich over uw zaak en doet snel een uitspraak. Die is bindend voor u èn de SVG-detaillist. De branche garandeert dat deze uitspraak vlot en volledig wordt nagekomen. Het SVG waarborgt zo dat u krijgt wat u hebt afgesproken. Gegarandeerde Kwaliteit dus!

Veiligheid

Vakmanschap en verantwoordelijkheid staan beide in dienst van de veiligheid. U wilt zorgeloos kunnen genieten van de sfeer die een haard of kachel uitstraalt. Dan moet u aankunnen op de veiligheid ervan. Onze leden zijn zich daarvan zeer bewust. In hun advies aan u speelt het leefmilieu in en rond uw woning dan ook een belangrijke rol. Zij beoordelen de randvoorwaarden die nodig zijn voor een veilig en zorgeloos genieten. En wordt de haard of kachel alleen geïnstalleerd als een duurzaam veilige werking daarvan mogelijk is.

Vindt een SVG lid bij u in de buurt.