Artikelen hout

1802 Factsheet fijnstof hout en pellets (PDF) In deze factsheet staan diverse feiten inclusief bronvermelding. Dit document wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie, controleer dus altijd even uw versienummer.

 

1802 Gezondheidswinst door schonere lucht (PDF) Dit rapport van de Gezondheidsraad bevat feiten en aanbevelingen voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in Nederland, zoals het bevorderen van kwalitatieve houtstook en uitfasering van oude stooktoestellen.

 

1802 Beste Buurman NHK (PDF) Heeft u ook af en toe last van de rook van de buren? Dan helpt de NHK u op weg om hierover met uw buren in contact te komen. Er zijn namelijk diverse mogelijke oplossingsrichtingen waarin de NHK u en uw buren kan helpen om overlast te voorkomen. De NHK helpt.

 

151109 ECODESIGN toelichting en cijfers (PDF) Dit document (versie 09-2015) bevat alle uitgangspunten van de EcoDesign regeling uit en toont cijfers die de relatie tussen de situatie in NL en de toekomst weergeeft. Let op, de cijfers in dit document worden medio 2018 geactualiseerd.