Elektrisch

Geen rookkanaal nodig

Het kan zijn dat u niet de mogelijkheid hebt om een rookkanaal aan te leggen. Bijvoorbeeld omdat u in een appartement woont. Door die situatie hoeft u niet de gezellige charme van een haard te missen. Integendeel. Een elektrische haard of kachel voegt een nieuwe dimensie toe aan een eigentijds interieurdesign.

Kalfire-E-One-landscape-1

Elektrische inbouwhaard

Gala_inbouw_3-2

Elektrische inzethaard

Stockbridge-3-2

Elektrische kachel

Elektrisch haardvuur levensecht!

De nieuwste technieken maken elektrisch haardvuur nog realistischer. Denk daarbij aan videoprojectie waarmee een levensecht vuurbeeld ontstaat! Of aan lichtprojectie op ultrafijne waterdamp waarmee een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect bereikt wordt. Nog nooit was een elektrisch ‘vuur’ zo levensecht!

Sfeervol, comfortabel en eenvoudig!

Alle toestellen zijn voorzien van een mooi vlambeeld. Naar keuze zijn er toestellen met en zonder verwarmingselement. Bij de modellen met verwarming wordt de warmte door middel van een ventilatiesysteem het vertrek ingeblazen. Een thermostaat regelt bij deze haarden de warmtecapaciteit. Daardoor zijn ze niet alleen sfeervol, maar ook comfortabel en kunt u snel even een kamer bijverwarmen. Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en stijlen. Voor elk type woning en elk soort vertrek is wel een passend model te vinden. Van modern tot klassiek, vrijstaand of ingebouwd. Op de plek waar u de elektrische haard wilt plaatsen, hebt u alleen een stopcontact nodig.