Elektrisch

Geen rookkanaal nodig

Het kan zijn dat u niet de mogelijkheid hebt om een rookkanaal aan te leggen. Bijvoorbeeld omdat u in een appartement woont. Door die situatie hoeft u niet de gezellige charme van een haard te missen. Integendeel. Elektrische sfeerverwarming voegt een nieuwe dimensie toe aan een eigentijds interieurdesign. Op de plek waar u de elektrische haard wilt plaatsen, hebt u alleen een stopcontact nodig.

Sfeervol en comfortabel

Bij een beperkt aantal modellen wordt de warmte door middel van een ventilatiesysteem het vertrek ingeblazen. Een thermostaat regelt bij deze haarden de warmtecapaciteit. Daardoor zijn ze niet alleen sfeervol, maar ook comfortabel. Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en stijlen. Voor elk type woning en elk soort vertrek is wel een passend model te vinden. Van modern tot klassiek.

Elektrisch haardvuur levensecht!

De nieuwste technieken maken elektrisch haardvuur nog realistischer. Denk daarbij aan videoprojectie waarmee een levensecht vuurbeeld ontstaat! Of aan lichtprojectie op ultrafijne waterdamp waarmee een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect bereikt wordt. Nog nooit was een elektrisch ‘vuur’ zo levensecht!